dimarts, 14 d’agost del 2012

ELS CAMPIONS D'ESPANYA REBEN UN MERESCUT HOMENATGE A L'AJUNTAMENT

Sense gairebé haver paït l'èxit aconseguit a terres valencianes, els set jugadors sollerics, Campions d'Espanya de Volei Platja, foren rebuts a l'Ajuntament pels Regidors Toni Torres i Miquel Bestard.
Adela Mas i Patri Ferragut en categoria femenina i Xisco Mas, Damia Bauza, Jordi Ramon, Toni Campillo i Andres Morell en categoria masculina es citaren a l'Ajuntament solleric per gaudir d'un merescut homenatge.

En presència de nombrosos familiars, amics i membres del club, els nostros reberen paralues d'enhorabona per part de les autoritats municipals, del President del CVS, Alfons Ramon i del seu entrenador al Campionat, Felip Reynes.


Tots destacaren, per damunt del triomf, la feina que ha portat als nostres a la victòria. tots s'enrecordaren dels difícils inicis del volei a Sóller, quant pràcticament ningu el coneixia i molt menys, el practicava. Alfons i Felip, s'enrecordaren de tots els que han fet feina al llarg dels darrers anys amb el volei platja solleric i dels jugadors que des de fa mes d'una dècada han aconseguit diferents èxits locals i regionals.


Aquest èxit omple de satisfacció a tota la familia del CVS i alimenta, encara mes, l'il-lusió i les ganes de fer feina. Enhorabona i ens veim a les pistes!!...