dilluns, 13 d’agost del 2012

ELS NOSTRES NO LLUEIXEN A CA'N REPIC

Dissabte passat es disputà a la Platja de Ca'n Repic, la 5ª prova del Circuit Balear de Volei Platja que reuní bona part dels millors especialistes balears de l'especialitat. Tot i el bon ambient i les ganes de passars'ho be dels participants, es trobaren a faltar qualqunes de les millors parelles del circuit que per motius personals no pogueren participar en la prova sollerica.

UN INSTANT DE LES SEMIFINALS
Des de les 10 h del matí les 12 parelles jugaren partits non-stop fins decidir-se les 4 parelles que es jugarien el pas a la final.

EN JOC EL TERCER I CUART LLOC
Les 4 parelles solleriques no pogueren accedir a les primeres places i nomes Pericas - Oliver arribaren als cuarts de final en que quedaren eliminats per la parella Bou - Olle que finalment acabà en cuarta posició.

Bauza - Ramon, Tugores - Souza i Borras - Rabassa acabaren fora de les primeres posicions tot i que ho donaren tot i oferiren moments de bon joc.

Al final es disputaren la victòria les parelles Joan - Gallego vS. Verd - Perello amb victòria pels primers després d'un set disputadissim a 25 punts que acabà amb un ajustat 26-24 que va fer gaudir el públic assistent.

J. PERELLO ATACANT PER DAMUNT EL BLOQUEIG DURANT LA FINAL

J. JOAN CREA MOLTS PROBLEMES AMB LA SEVA FEINA A LA XARXA

PEDRO VERD EN UNA ACCIO D'ATAC

ELS 4 FINALISTES SALUDANT-SE EN EL MOMENT D'ACABAR LA FINAL

ELS TERCERS CLASSIFICATS TORRADO - ESGLEAS

SEGONS, VERD - PERELLO

GUANYADORS, JOAN - GALLEGO


La tercera posició fou per la parella Torrado - Esgleas

Des del club donar les gràcies a l'ajuntament per les facilitats donades, i a tots els membres que s'han desfet per organitzar la prova en les millors condicions possibles. Menció especial per Pep Tugores, alma mater del torneig que ha fet una feinada perque tot sortis perfecte. I ho va aconseguir... enhorabona!!...

1 comentari:

Anònim ha dit...

CRONICA PERFECTA COM SEMPRA