dimarts, 5 de juny del 2012

CLOENDA DELS JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE LA CATEGORIA ALEVÍ

El passat dissabte 2 de juny va tenir lloc la cloenda dels jocs esportius escolars 2011-2012 al Pavelló de Na Capitana de Manacor, organitzat pel Departament d’Esports del Consell de Mallorca amb la col·laboració del CV Manacor.



Les entitats i clubs participants a la mateixa van ser: CV Sóller, CV Artà, CV Pòrtol, CV Vilafranca, CV Bunyola, APIMA Elionor Bosch de Santa Margalida, Esporles VC, Col·legi Corpus Christi de Palma, AD Alaró, CV Porto Cristo, EE Son Servera, Escola de Volei d’Algaida i el CV Manacor, alguns d’ells amb més d’un equip inscrit a la competició. En total més d’un centenar de nins i nines que gaudiren del voleibol al màxim.
En quant als nostres, l’equip aleví va estar format per: Marc Martorell, Jaume Adrover, Clàudia Guasp, Aina Colom i Neus Rodríguez. Però no només han participat a categoria aleví ells cinc, també han format part d’aquest equip na Clàudia Enseñat, Toni Colom i Pere Sacarés, que per diversos motius no van poder acudir a la diada.


Vam quedar enquadrats dins el grup 4 de la competició havent de jugar contra el CV Vilafranca A, el CV Artà B i l’Escola d’Algaida. A la fase de grups es van guanyar els partits contra Artà (15-12) i Algaida (15-14) i es va perdre contra Vilafranca (12-15), quedant així segons del grup, cosa que va fer que a la següent fase s’hagués de jugar contra el CV Pòrtol Costa i Llobera A, on es va perdre per 8 a 15.
A part dels partits, durant tot el matí van tenir lloc jocs d’habilitat on havien de participar tots els equips de la diada sumant punts com equip però de manera individual. Els dos jocs en que es va participar foren: la diana, on hi havia dues altures de puntuació diferent marcades a la paret i una zona des d’on s’havia de colpejar a la pilota amb toc de dits o d’avant braç, els nostres van fer una puntuació total de 319 punts. L’altre joc s’anomenava l’atrapa-bolles, on els jugadors havien de fer un servei d’abaix i després havien de rebre la pilota de dits o d’avant braç realitzat un toc de control agafant posteriorment la pilota. Aquí vam obtenir una puntuació total de 27 punts.

Deixant de banda els resultats, es va poder veure la gran evolució que han fet els cinc components de l’equip, algun dels quals l’any que ve ja són infantils i competiran a lliga federada. La tècnica està bastant assumida i hi ha mobilitat dins la pista, la majoria treuen de mà alta i es comença a rematar utilitzant la batuda.
Un cop finalitzada la competició, cada un dels participants va rebre, per part del Consell de Mallorca, una medalla de participació als Jocs Esportius Escolars 2011-2012 i una gorra com a obsequi. Els guayadors de la competició es van emportar, a més, un maletí i una bossa amb material. També es va fer entrega d’una trofeu al Joc Net.