dijous, 7 de juny del 2012

BERENADA I DIPLOMES PER ACABAR LA TEMPORADA DE L’ESCOLA DE VOLEI


El passat dimecres, 30 de maig, va tenir lloc la clausura de l’escoleta de volei de la temporada 2011-2012 on les entrenadores van entregar als nins i nines de cada un dels quatre grups un diploma de participació. Una escoleta que amb els anys ha anat creixent i que enguany ha comptat amb més de 50 nins i nines des dels 5 fins als 11 anys.



Guillem Mayol, Pau Gual, Xavi Fuster, Jaume Alcover, Pep Oliver, Marta Vicens, Aurora Pujol, Marta Weingart, Llucia Fernández, Noe Savinovic, Irene Da La Torre, Magdalena Munar i Ona Jaume

Marta Pérez, Aina Frau, Clàudia I. Coll, Clara Rivera, Blanca Capó, Aixa Jaume, Paula Reynés, Àgueda Munar, Maria Arbona, Aida García i Sara Muñoz.

Eva Villa, Núria Munar, Aina Munar, Carme Cañellas, Amanda Pardo, Aina Celià, Clàudia Guasp, Abril García, Maisie Smith, Luisa De Miranda, Laia Vicens, Laura Daniel, Auba Sellés, Carla Ferragut, Nadia Martínez i Jaume Adrove

Pere Sacarés, Toni Colom, Margalida Rullan, Inès Tugores, Paula Mayol, Laura Weingart, Paula Bestard, Aida Arbona, Aina Alcover, Marta Riutort, Clàudia Morell i Maria Cànovas

Després va tenir lloc una berenada amb coques, galletons, beguda i menjar vari aportat, amb molt de gust, per els pares i mares dels nins i nines de l’escoleta. Tot el menjar va ser deliciós!!

Des d’aquestes línies volem donar les gràcies als pares i mares que han dipositat la seva confiança en nosaltres per ensenyar el nostre esport als seus fills, ha estat un plaer i esprem tornar a tenir-los amb nosaltres la propera temporada.

Aprofitem per recordar que a l’estiu el voleibol no s’atura, però canviem d’ubicació, el proper 2 de juliol començaran els entrenaments de l’escoleta de volei platja. Us hi esperem!!