dimarts, 19 de juny del 2012

BONA ACTUACIO DELS NOSTRES A CALA MANDIA

Aquest passat cap de setmana es disputà a Cala Mandia el Campionat de Balears de Volei Platja en les categories sub-21 i sub-19.

En les dues modalitats Sóller hi va estar representada ja que en categoria sub-21 femení, les solleriques Laura Castanyer i Blanca Campillo aconseguiren una brillant victòria que els dóna el passaport pel Campionat d'Espanya.

LAURA I BLANCA AQUEST PASSAT DISSABTE
I en categoria sub-19 hi hagué representació femenina i masculina. Les jugadores del CVS, Clara Díaz i Clara Canet, s'enfrontaren a la final acompanyades per Mª Antonia Gomila i Alicia Rodrgiuez respectivament. Díaz i Gomila aconseguiren la victòria i aniran al Campionat d'Espanya. I en el quadre masculí, Jordi Ramon i Xisco Mas donaren guerra a tots els seus rivals tot i la gran diferència d'edat. Finalment dels tres partits disputats, en guanyaren un, perdent el partit clau en que es jugaven el pas a semifinals contra la parella Cabrer - Mesquida que acabaria guanyant el Campionat.

CLARA I Mª ANTONIA AMB ELS SEUS TROFEUS DE CAMPIONES


Així doncs, bon paper dels nostres en una modalitat que sembla va agafant força i que cada vegada es potencia mes a nivell base a la nostra comunitat.

Recordam que el proper cap de setmana es disputarà el Torneig de Volei Platja de Sant Pere a l'Infante Lois del Port de Sóller en categoria Infantil i Cadet en una nova jornada de competició i entreteniment.