dimarts, 26 de juny del 2012

GRAN CAP DE SETMANA DE VOLEI PLATJA

Des del divendres capvespre i fins el dissabte vespre, l'activitat voleibolística a l'Infate Lois fou frenètica. Partits un rera l'altra amb una temperatura altissima que va fer córrer l'aigua i els refrescs a la mateixa velocitat que els jugadors desfilaven per les dues pistes en que es jugaren els 46 partits de les 4 categories en joc.
Els infantils, que jugaren les seves competicions el divendres capvespre en format 3x3 gaudiren de valent i ja mostraren detalls de bon volei platja. Tots competiren a bon nivell i s'ho passaren bomba.

En categoria femenina jugaren la final els equips formats per Bauza - Pons - Avellaneda i Gomez - Estarellas - Socias amb victoria per les segones. Les nostres nines mostraren molt bones maneres i especialment les sis finalistes donaren un bon espectacle.

En categoria masculina, el trio format per Toni Campillo, Xisco Mas i Jordi Ramon, s'imposà a Andreu Morell, Damià Bauza i Miquel Alzina en un campionat molt disputat.

Ja el dissabte, els cadets donaren espectacle en les dues categories que visqueren unes semifinals i final dignes del millor volei platja balear.

En semifinals masculines, la parella Piris - Rabassa i Ramon - Mas s'imposaren a les parelles Borras - Lynton i Bauza - Campillo respectivament. Les dues semifinals foren de gran nivell i en la final, la parella sorpresa, Ramon - Mas, donaren guerra als favorits tot i que al final no pogueren evistar la victòria de Piris  - Rabassa que es marcaren un gran torneig.

ELS CAMPIONS, PIRIS - RABASSA
ELS FINALISTES, MAS - RAMON
I en cadet femení, l'espectacle el posaren les cuatre parelles semifinalistes que oferien emoció i bon volei a parts iguals.
Al final, les parelles Tovar - Fuster i Ferragut - Gomila es trobaren a la gran final despres de desfer-se de les parelles Mas - Bauza i Castell - Freixas respectivament.
Tovar - Fuster guanyaren i s'emportaren la gloria en un gran torneig.

LES FINALISTES GOMILA - FERRAGUT (a l'esquerra) I LES GUANYADORES FUSTER - TOVAR (a la dreta)
Des del club es vol agraïr el suport rebut per part de tots els participants, i donar l'enhorabona a tots pel seu sacrifici i bona actitut a la pista. Així mateix als arbitres i a tots els que han col-laborat en l'organització, Pep Campillo, les jugadores del Sénior femení que animaren el cap de setmana ocupant-se del Bar i menció especial per a Pep Tugores que s'ha buidat, com sempre, perque no faltes de res durant tots els dies del Torneig fent una feinada des de molts dies abans i fins dies despres del mateix Torneig.


 Gracies a tots i fins la propera.....