dilluns, 4 de juny del 2012

FINAL DE TEMPORADA AL CAMPOSOL

Divendres passat es celebrà un dels actes mes esperats per la familia del CVS. El sopar de final de temporada dóna per acabada la temporada 2011-2012 i a partir d'ara els equips seguiran fent feina pero ja amb l'estructura que presentaran l'any que ve.

El sopar, que contà amb l'assistència de mes de 150 persones entre membres del club, pares i simpatitzants s'allargà fins ben entrada la matinada entre rialles i moments emotius recordant entre tots, els millors i pitjors moments de la temporada.
Tots els entrenadors i jugadors tingueren el seu moment per parlar i destacar els millors instants viscuts per cadasq'un d'ells i la majoria es va fer entrega de regals  de record de la temporada.













Com cada any, els showmans Campillo i Pericas sorpreneren tothom amb cançons i moments de bon humor. Pep Campillo es marcà dues versions volibolistiques de les conegudes cancçons de "La Pantera Rosa" i de "Lazy Song" de Bruno Mars amb els seus jugadors acompanyant-lo amb una coreografia ben animada.









I Pericas es presentà vestit de Tony Curt-is i repartí entre tots els assitents els premis taronja de plata al mes pur estil de Hollywood. Tots els nominats i especialment els "winners" feren una bona rialla en un acte que donà per acabat el sopar mes enllà de la una de la matinada.




Des del CVS es vol agraïr la presència de tothom i es vol manifestar l'il-lusió existent dins el club de veure l'alegria i les ganes en que tothom participa d'aquestes activitats. Molts d'anys de CVS i fins la propera!!

1 comentari:

Presi ha dit...

Memorable actuacio d'en Pep Campillo i Toni Pericas.