dilluns, 2 de juliol del 2012

RESULTATS DEL CAMPIONAT DE BALEARS DE VOLEI PLATJA DE CLUBS

Els campions de les diferents categories del passat Campionat celebret al Port de Sóller varen esser :

Infantil femení : La victòria final va esser per l'equip de Manacor A format per Petra Pont, Paula Pascual, Adela Mas i Patri Ferragut que s'imposà per 2-0 en la final a l'equip de l'Eivissa A.
Cal destacar que les solleriques Bauza, Socias, Estarellas i Avellaneda completaren un gran torneig jugant un volei de gran nivell.

Infantil masculí : Victoria final per l'equip del Sóller A format per Jordi Ramon,Xisco Mas i Toni Campillo que lluitaren a gran nivell integrats en la categoria cadet, arribant a la final.

Cadet femení : La victòria va esser per Manacor ( Diaz, Gomila, Pont) que s’imposaren per 2 a 1 en una renyida final a l'Eivissa. Amb bon joc de les eivissenques que forçaren el desempat. Cal destacar el triplet solleric del Soller A (Antònia Tovar, Paula Fuster i Miquela Socies) que estaren a nomes tres punt de ficar-se a la final perdent per un ajustat 2-1 davant Eivissa A i accedí al campionat d’Espanya ja que el trio guanyador no hi pot anar per diferents compromisos de seleccions espanyola.

Cadet masculí : Victòria del sollerics Pau Borras, Lluís Rabassa i Tofol Lynton, davant el sollerics de l'infantil A, Jordi Ramon, Xisco Mas i Toni Campillo, per un 2-0. Si be, els infantils, en la fase de grups varen protagonitzar la sorpresa guanyant els cadets per un 2-1, però en la final els cadets lluitaren en tot i aconseguiren guanyar, tot i la gran lluita que posaren els nostres infantils.

Per tant els dos equips masculins sollerics aniran al campionat d’Espanya. Cal destacar el bon ambient de vòlei que va viure al camp Infante Lois i destacar la gran feina feta per part d’en Pep tugores que sense gent com ell no se podrien montar tornejos com aquests.