dijous, 24 de maig del 2012

CONST. TUENT SOLLER AL CAMPIONAT D'ESPANYA

Corresponsals a Múrcia. Tomaaaaa!!!

El minut a minut al facebook del CVS... http://www.facebook.com/CVSoller#!/CVSoller

Per començar i no ha de servir com una excusa sino com un comentari objectiu, hem tengut poca sort amb el sorteig, el nostre grup i un mes (diría jo) tenen un nivell bastant mes alt que els altres en el seu conjunt, i perque no dir-ho, fa molta rabia...... Dit aixó, al primer partit davant el Vigo, es va notar l´ansietat inicial on un joc molt irregular junt amb un equip crec que superior davant va fer que tot i que es vessin moments de mot bon joc sobretot en defensa no aconseguissim donar-li continuitat. La recepció fou el punt mes dèbil pero mes per "agarrotament" que per falta de qualitat. Punts positius a destacar: Ordre i sacrifici, els nins dins del seu "agarrotament" li posaren intensitat i bona actitud. S´equip de Vigo molt complet un 6 titular molt semblant i amb mes "saber estar". "En fin, los inicios siempre fueron duros".






 Al segon partit contra Utrera, pentura no tan fort com el primer a nivell de conjunt pero tenien en particular un punta i un central molt forts, en particular es de 4. Un espectacle. Aquí si que els nins donaren es call, canviarem a una recepció nomes amb dos jugadors (Pedro i Tòfol) i oferint un clinic de recepció, varem començar a trobar a nen Pau i a n'en Jordi. Tot s´equip va funcionar com un rellotget. Haviem donat algunes consignes tàctiques com per exemple sa velocitat des passe per zona 2 amb en Lluís que donaren el seu resultat..... fins al 21-20 on s´arbitre ens va pitar una falta de passe a una ma d´en Dami indignant, passarem del 21-21 (en Pau havia guanyat s´atac) a un 22-20, mes el punt següent fruit de sa desesperació 23-20. Després seguirem lluitant fins al final 25-22. I aixó va esser tot. El cop fou massa fort. Tòfol i Pedro baixaren en recepció tal i com ho havien fet durant el primer set. Un voler i no poder. Una llástima.



Vos tendrem informats.... avui una nova batalla. A disfrutar!!...

1 comentari:

#17 ha dit...

Boníssima sa crònica.
Ja sabem tots que quan es perd solen aparèixer ses excuses, però quan sa veritat s'imposa ses excuses se converteixen en evidències. Es grup en es qual vàrem quedar enquadrats per sorteig i per resultats anteriors va fer que ens tocàs Vigo, Utrera i 7 Islas (Canàries). Contra Vigo i Utrera perdérem fent un bon joc que va anar augmentant de nivell així com passaven ses hores. És veritat que es va perdre, però va quedar es regust de boca que se'ns havia escapat, sobretot contra Utrera. Però és que en es final Vigo ha quedat TERCER i Utrera CINQUÈ!!! amb jugadors ficats a sa permanent que entrenen TRENTA (30) HORES SETMANALS, com és es cas de Bruque (receptor d'Utrera) per posar un exemple. En es tercer equip, es canari, li guanyàrem ses dues vegades!!
I és quan te demanes: què hagués passat si en lloc de tocar-nos aquest grup ens toca es grup d'Alcalá, Hervás, Emevé (Lugo) i Caravaca substituint a Caravaca o a Alcalà? Idò molt fàcil, ens haguéssim classificat per jugar des lloc de s'1 a nes 12. Per què? Perquè a l'Emevé li guanyàrem i Canàries va guanyar a Hervás. I ara estaríem parlant de que hauríem quedat com a mínim els 12 i no els 17 millors d'Espanya, i fins i tot vegent es nivell de joc des nostres cadets i comparant-lo amb altres equips que sí estaven dins aquest grup posaria sa mà a nes foc que hauríem quedat dins es 10 primers. Però sa sort és capritxosa i així ho va voler! Què hi farem!
De totes maneres me sent orgullossíssim i contentíssim des paper que han fet es nins i des joc que els hi he vist fer. Però això no vol dir que no tenguin molt que aprendre i millorar si volen tornar a tenir opcions de jugar un campionat d'Espanya amb condicions millors per a poder lluitar per un lloc entre els 10 millors. Amb la quantitat de nins que tenim (que és poca comparat amb es clubs capdavanters) i es volum d'hores d'entrenament (IDEM), és per a sentir-se bé i contents.
ENHORABONA CADETS I ENHORABONA CVS!
Toni Colom